Från en besökare på sidan. | Sverigedemokraterna i Markaryd

Från en besökare på sidan.

Fick detta mail från en av besökarna här på sidan. Det är skrämmande hur det kan gå till! Så här löd det:

Olaglig kreditupplysning?.
För några veckor sedan fick jag meddelande från företaget Bisnode,att man lämnat en kreditupplysning på mig. Jag blev förvånad!. Den som begärde kreditupplysningen var Seppuku,fullständigt okänd för mig,och med vilken jag inte har någon som helst relation.
Då tydligen 400 hade fått kreditupplysning ungefär samtidigt,anade jag ugglor i mossen,eller att ”här ligger en gravad hund”!.
Jag gjorde polisanmälan mot båda företagen för bl a brott mot kreditupplysningslagen.
Förra veckan kom ett brev från polisen där man bl a skriver: ” Föreningens talesman svarar själv,att de tagit kreditupplysningen på grund av att jag varit aktiv på vissa internetsidor,vilket föranleder,att de nu kartlägger dessa personer”!.  Hur kan man veta vem jag är?
Vidare skriver man att en jurist på Datainspektionen svarar :”…..torde inte utgöra legitimt behov”.
”Kreditupplysningen är tagen med uppsåt,och således inget misstag”. Ett klart brott alltså!
Detta är Sverige 2014! Men i media råder största möjliga tyyyyystnad. DDR upphörde aldrig! Det flyttade bara längre norrut!
Mvh
Kjell